Hoe werkt het bestellen?

Als je een bestelling hebt geplaatst zal het betreffende verkooppunt contact met je opnemen om te bespreken wanneer je jouw bestelling kan ophalen of wanneer het geleverd wordt. Dit kan even duren, aangezien wij te maken hebben met verschillende restaurants. Je kan er vanuit gaan dat je binnen 24 uur bericht hebt. Mocht je dit niet hebben, neem dan contact op met het verkooppunt.

Hoe werkt het met de prijs per KG van de Asperges?

Aangezien de prijs per KG van asperges vaak verandert staan er geen prijzen op de site. Wanneer je de bestelling plaatst zal het verkooppunt contact opnemen om je te informeren over de prijs.

Hoe werkt het met volledige maaltijden en andere asperge producten?

Wanneer een verkooppunt volledige maaltijden of andere aspergeproducten aanbiedt dan raden wij aan om eerst contact op te nemen met het verkooppunt om te bespreken wat zij op het menu hebben. Dit kan namelijk per dag of week verschillen.

Hoe werkt het met betalen?

Betalingen worden altijd gefaciliteerd door het verkooppunt. Aspergesvandeteler.nl is alleen een platform om ondernemers en aspergetelers aan elkaar te koppelen. Wij handelen geen betalingen af.

Hoe werkt het met afhalen en bezorgen?

Het betreffende verkooppunt zal contact met je opnemen om te bespreken wanneer je jouw bestelling kan afhalen of wanneer het geleverd wordt. Neem altijd zelf contact op met het verkooppunt voor een vraag of wijziging.

Wat moet ik doen als het verkooppunt niet reageert?

Je kan er vanuit gaan dat je binnen 24 uur bericht hebt van de verkoper. Mocht je dit niet hebben, neem dan contact op met het verkooppunt. Contactgegevens van de verkoper kan je vinden op de bedrijfspagina van Aspergesvandeteler.nl.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

De verkoper zal contact opnemen om de bestelling te bevestigen. Mocht je zelf een vraag hebben, dan kan je de contactgegevens van de verkoper hier vinden Aspergesvandeteler.nl.

Aspergesvandeteler.nl is niet aansprakelijk voor verkeerde betalingen, leveringen, bestellingen of welke schade dan ook.

Met vriendelijke groet,
Aspergesvandeteler.nl