Via aspergevandetelers.nl kun je asperge-verkooppunten bij jou in de buurt vinden. Dit kunnen omgebouwde restaurants zijn waar je verse asperges kunt kopen, maar bijvoorbeeld ook verkooppunten die een volledig aspergemenu aan huis leveren; inclusief bijpassende wijn, gekookte eieren, aardappels, ham en lekkere (boter)saus.

Hoe werkt het voor een horeca-ondernemer?

Als horeca-ondernemer kan je je aanmelden via de website en asperges gaan verkopen. Wanneer je je aanmeldt op de site krijg je een eigen pagina op Aspergesvandeteler.nl met een bestelformulier of wij linken naar je eigen website. Wil je dat wij naar je eigen website linken? Zet dan een link van je bestelformulier in de omschrijving, wij zullen dan geen eigen bestelformulier plaatsen.

Hoe voeg ik een verkooppunt toe?

Stap 1: Voeg een verkooppunt toe door dit formulier in te vullen. Vul dit formulier zo volledig mogelijk in. Vermeld ook duidelijk wat je voor een asperge producten je verkoopt en hoe duur deze zijn. Het kan even duren voordat de pagina is aangemaakt.

Stap 2: Druk op “Publiceren”

Stap 3: Je verkooppunt is online en er kan besteld worden.

Kan ik meerdere verkooppunten toevoegen?

Ja dat kan. Je kan dan het formulier nog een keer invullen.

Verzorgen wij de bezorging of betalingen?

Nee, wij zijn alleen een platform dat de horeca-ondernemer koppelt aan mensen die asperges willen bestellen. Zowel de betaling als de bezorging/afhaalmoment worden verzorgd door het verkooppunt. Wij zijn niet verantwoordelijk wanneer bestellingen niet geleverd worden.